Αρχική Σελίδα

Xincheng Inflatables ltd

καλής ποιότητας Διογκώσιμο σπίτι άλματος για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Διογκώσιμο σπίτι άλματος για τις πωλήσεις
γεια Grace, είμαι έτσι συγκινημένος για να σας ενημερώσω ότι τα προϊόντα σας έχουν περάσει τη δοκιμή μας, εσείς και οι ομάδες σας είστε κάνετε την καλή εργασία! συγχαρητήρια!

—— Andrea

γειά σου ο φίλος μου, είμαι πολύ ευτυχής να σας πω, λάβαμε τα προϊόντα. είναι πραγματικά συμπαθητικό και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την υπηρεσία σας. σας ευχαριστούμε πάρα πολύ! Θα τοποθετήσω τη νέα διαταγή με σας σύντομα! έχετε μια συμπαθητική ημέρα!

—— Leanold

αυτό είναι η επιστολή ευχαριστεί για σας τους τύπους. σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για ολόκληρη τη διαπραγμάτευση, αυτό ήταν την πρώτη φορά που αγόρασα από την Κίνα και είχα την πολύ καλή εμπειρία, το προϊόν είναι πραγματικά καταπληκτικό, είμαι πολύ το εκτιμώ. την επόμενη φορά, θα σας έρθω σε επαφή με πάλι.

—— Jenny

γειά σου πάλι, έχω λάβει τα προϊόντα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την εργασία σας, καλή εργασία!

—— MAX

γεια, τα προϊόντα σας είναι τέλεια και η υπηρεσία σας είναι επίσης καλή, τόσο αυτή τη φορά θέλω ακόμα να συνεργαστώ με σας, παρακαλώ να μου στείλω τα νεώτερα σχέδιά σας για τη μεγάλη διογκώσιμη σειρά μαθημάτων εμποδίων σε, θα επιθυμούσα να επιλέξω μερικών, να σας ευχαριστήσουν.

—— ROMEO

υπάρχουν τόσα πολλά εργοστάσια στην Κίνα και έχω αγοράσει από τα, πρέπει να πω ότι το εργοστάσιό σας είναι το καλύτερο. Θα επιθυμούσα να συνεργαστώ με σας συνεχώς.

—— daniel

Είμαι Online Chat Now

Xincheng Inflatables ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Xincheng Inflatables ltd Xincheng Inflatables ltd Xincheng Inflatables ltd Xincheng Inflatables ltd Xincheng Inflatables ltd Xincheng Inflatables ltd Xincheng Inflatables ltd Xincheng Inflatables ltd
τμήμα σχεδίου συνεργείο Ψηφιακές Εκτυπώσεις ΚΟΠΗΣ συνεργείο Ράβοντας εργαζόμενος Πλαστικοποίηση

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Μάρκες : Xincheng
Αριθμός Υπαλλήλων : <300
Ετήσιες πωλήσεις : <3000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Καλωσορίστε σε Xincheng διογκώσιμο ΕΠΕ, έναν κύριο κατασκευαστή της διογκώσιμης αναπήδησης, το combo, τη διογκώσιμη φωτογραφική διαφάνεια, την πόλη διασκέδασης, τα παιχνίδια νερού, τη διογκώσιμη σκηνή, paintball και την αψίδα, το πρότυπο, το μπαλόνι, το χορευτή αέρα, κ.λπ., που καθιερώνεται το 2006 ως ένας από τους μεγαλύτερους διογκώσιμους κατασκευαστές στην Κίνα, πάνω από εμπειρία 12 ετών στα inflatables.

 

Έχουμε τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο και οι περισσότεροι από τους πελάτες μας είναι από τις ευρωπαϊκές χώρες, ξέρετε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες είναι πολύ αυστηρές στα διογκώσιμα παιχνίδια, για την προστασία του privancy των πελατών μας, δεν μπορούμε να τους παρουσιάσουμε πληροφορίες εδώ, αλλά μπορούμε να σας προσφέρουμε ιδιωτικά εάν είναι απαραίτητο.

 

Με επιτρέψτε να εισαγάγω απλά την τεχνολογία μας σε σας:

Περίπου υλικό, όλο το υλικό χρησιμοποιήσαμε είμαστε από Πλάτωνα που είναι επίσης το καλύτερο υλικό στην Κίνα για την παραγωγή των διογκώσιμων παιχνιδιών, για τα εσωτερικά διαφράγματα χρησιμοποιούμε επίσης το PVC που μπορεί να εξασφαλίσει τα προϊόντα μας είναι ανθεκτικότερα. το υλικό έχει το αλεξίπυρο χαρακτηριστικό που ανταποκρίνεται στα νεώτερα ευρωπαϊκά πρότυπα.

 

Για την εκτύπωση, υιοθετούμε την ψηφιακή ζωγραφική με την προστασία του περιβάλλοντος, μη τοξική, θα προσθέσουμε επίσης το πρόσθετο υγρό προστασίας που καλύπτει σε όποιος εισάγεται επίσης από τις ΗΠΑ, έτσι ώστε η ζωγραφική δεν θα εξασθενιστεί εύκολα.

 

Περίπου στέλνοντας, έχουμε το ναυτικό πράκτορά μας, έχουν την πλούσια εμπειρία στη ναυτιλία και θα την τελειώσουν καλά.

Στοιχεία επικοινωνίας
Xincheng Inflatables ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Zhao

Τηλ.:: +86 139 22471648

Φαξ: 86-20-36762621

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)